Subscribe to our newsletter:

Prishtina Night

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Prishtina night është një nga webfaqet e vetme, e cila do të jetë guida juaj për jetën e natës, në kryeqytetin e Kosovës. Prishtina, mund të rradhitet lehtësisht, ndër kryeqytetet e njohur për jetën intensive të natës.

Webfaqja Prishtina Night do të mbartë në vetvete, jo vetëm informacionin se çfarë lloj muzike do të luhet, apo se cili këngëtar/e do të këndojë në club, por njëkohësisht ajo të ketë edhe lajme të ndryshme informative, të shoqëruara me foto, të cilat më së miri do të na bëjnë të prekim jetën e natës edhe nëse jemi në shtëpi.

Prishtina Night, unike në llojin e vet, do të paraqesë në kohë rekord, atë çka ndodh përgjatë natës, në secilin club, ose lokal në kryeqytet.

Stafi i saj, tepër i kompletuar dhe profesional do të ndihmojë të gjithë ata individë, të cilët dëshirojnë të dinë më shumë rreth jetës së natës në përgjithësi. Njëkohësisht, webfaqja është e hapur për të gjitha ato biznese, që punojnë edhe përgjatë natës, për argëtimin e të gjithë njerëzve që shkojnë për të kaluar disa orë argëtimi nën tingujt e muzikës, kërcimit dhe një gote në shoqëri të mirë.
Intervista, foto, video e shumë pjesëza të tjera do të jenë të përqendruara vetëm në një webfaqe, Prishtina Night!

Mos harroni të bëni like, mos harroni të klikoni të rejat e fundit, por mbi të gjitha mos harroni të na kontaktoni për çdo të re të fundit, që ju dëshironi ta vendosni si pjesë e kësaj webfaqeje.

Prishtina Night ju mirëpret!