Subscribe to our newsletter:

Office Heroes

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Office Heroes is het netwerk van freelance secretaresses, virtual assistants en professional organisers. Het is onze missie om zoveel mogelijk Heroes met elkaar en met opdrachtgevers te verbinden. Ons motto is niet voor niets ‘Delen is groeien’.

Met een membership bij Office Heroes ben je lid van een warm en laagdrempelig netwerk van freelancers. Bovendien kun je je profileren in de database en gevonden worden door opdrachtgevers en collega’s. Daarnaast kun je reageren op opdrachten in de aanvraagportefeuille.

Met deze app wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en ontvang je direct bericht van ons als er nieuwe opdrachten op de website staan. Daarnaast zullen we je een up to date aanbod sturen van nieuwe trainingen van Office Heroes Business School en natuurlijk krijg je van ons regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen!

Wist je dat Office Heroes vier maal per jaar een Meet&Greet organiseert? Een netwerkbijeenkomst voor freelance secretaresses en virtual assistants. Met onze app blijf je op je hoogte van data en locaties en mis je nooit meer een bijeenkomst.

En wil je vrijblijvend kennismaken met de mensen achter Office Heroes? Kom dan naar één van de informatieavonden. Alle data vind je op https://www.facebook.com/OfficeHeroesNL.

Opdrachtgevers verwijzen wij graag naar onze website www.officeheroes.nl en www.mijnidealeassistent.nl (onderdeel van Office Heroes).

Wil jij meer weten over Office Heroes of Mijn Ideale Assistent (onderdeel van Office Heroes)? Kijk dan eens op www.officeheroes.nl, www.officeheroesbusinessschool.nl of www.mijnidealeassistent.nl