Subscribe to our newsletter:

ØstfoldBillett

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Mobilbillett Østfold. Her kan du kjøpe bussbillett på din mobil for hele Østfold


Produktinformasjon

Produktene som selges via mobilbilletten er elektroniske reisebevis som skal medbringes og forevises sjåfør/kontrollør ved hver påstigning og ved behov, også ved overgang. Reisebevisene som kan kjøpes via mobiltelefonen er enkeltbilletter i kategoriene voksen, barn, ungdom og honnør.

Enkeltbilletter er gyldige i 110 minutter etter aktivering. Mobilbilletten gjelder på Østfold kollektivtrafikk sitt lokale busstilbud, inkludert Flexx og TIMEkspressen. Tilbudet gjelder ikke for Nattbusser og Flexx Natt.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift og andre avgifter. Totalkostnaden for kjøpet vil vises på skjermen før kjøpet fullføres. Prisene er i henhold til gjeldende takstregulativ for mobil billettering. Det er Østfold fylkeskommune som er takstmyndighet, og prisen kan bli endret ved endret takstregulativ.

Leveranse

Distribusjon av ordren til mobiltelefonen skjer umiddelbart etter fullført kjøp. Dette forutsetter at mobiltelefonen er tilkoblet internett.

Aktivering av mobilbillett

Enkeltbilletter må være aktive før påstiging. Aktiverte billetter skal forevises sjåfør ved påstiging. En billett som ikke er aktivert før påstiging regnes ikke som gyldig reisebevis.

Betaling

Betaling skjer via VISA/MasterCard. Registrering av VISA eller Mastercard bankkort gjøres i App`en. Ved handel med VISA/Mastercard blir betalingen behandlet av PayEx, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det vil ikke bli lagret reiseopplysninger om mobilbilletten i banksystemet.

Angrerett

Det er ingen angrerett for enkeltbilletter kjøpt via mobiltelefonen. En billett som er lastet ned til mobiltelefonen anses som tatt i bruk.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved produktet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, sende skriftlig e-postmelding til kollektivtrafikk@ostfoldfk.no om at du vil påberope deg mangelen. Du vil motta informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon på siden. Forhold som Østfold kollektivtrafikk ikke kan påvirke, eksempelvis tredjeparts feil ved overføring av data eller transaksjoner, kan påvirke leveransen av ordren. Ved kjente feilsituasjoner vil dette bli informert om via nettsiden www.ostfold-kollektiv.no.