Subscribe to our newsletter:

Het Waare Huis

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Huis kopen?

Niet over één nacht ijs
Een belangrijke beslissing als het kopen van een nieuwe woning gaat niet over één nacht ijs. Wij beseffen dat ten zeerste en staan u hier graag in bij. Door onze jarenlange expertise en ons grote netwerk kunnen wij oprecht beloven dat u geen spijt krijgt wanneer u een aankoopmakelaar in de arm neemt wanneer u een woning gaat kopen. U kunt kiezen voor ondersteuning tijdens het gehele aankooptraject of voor separate diensten.

Een nieuw huis kiezen en bezichtigen
Uw nieuwe huis dient natuurlijk met zorg te worden gekozen. Wij hebben de kennis die noodzakelijk is om een goede keus te kunnen maken voor uw nieuwe woning. Wij stellen een zoekprofiel op met uw zoekwensen en houden u frequent op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Zo ontsnappen de aantrekkelijke woningen niet aan uw aandacht en bent u al op de hoogte van verkoop voordat de woningen op Funda.nl worden aangeboden. U krijgt het aanbod per e-mail of telefonisch.

De onderhandeling
Door onze database en kennis van de woningmarkt kunnen wij u bijstaan tijdens de onderhandeling van de woning waarop uw oog is gevallen. Het is prettig om met een makelaar ruggespraak te houden en te sparren over het bedrag wat acceptabel is om te betalen, ook al is het de woning van uw dromen. Zo kunt u onder goede voorwaarden tot een verantwoorde aankoop komen.

De koopovereenkomst en het transport
Wij verzorgen het opmaken of controleren van de koopakte en dragen er tenslotte zorg voor dat de transactie op correcte wijze door de notaris kan worden afgewikkeld.

Huis verkopen?

Aangenaam, U maakt kennis met Het Waare Huis.
Wij als makelaars zijn er op uit om het U als opdrachtgever zo makkelijk mogelijk te maken .Wij bedienen de markt met woningen in alle prijsklassen. We kennen de woningmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch en Rosmalen als geen ander. De makelaars waarmee U bij Het Waare Huis te maken krijgt wonen en werken in uw woonomgeving. Wij behartigen met overtuiging uw belangen en wij staan u met raad en daad terzijde. Dit levert maatwerk op. We zorgen voor betrouwbaar advies dat gericht is op uw persoonlijke situatie. Tijdens ons eerste bezoek zal een van onze beëdigde NVM makelaars samen met U een inventarisatie maken van uw woning en uw woonomgeving. Woont u een dynamische wijk of in een rustige buurt, is er een school of een zwembad in de nabijheid van uw woning, zijn het station of snelweg makkelijk bereikbaar? Zo weten we precies wat uw woning bijzonder maakt. Zo kunnen we de positieve eigenschappen van uw woning benadrukken. Uw woning wordt op beeld vastgelegd door een professioneel fotograaf en tevens behoort een 360 graden opname tot onze standaard. Ook zorgen we duidelijke plattegrondtekeningen . De potentiele koper krijgt hierdoor een helder beeld van uw woning.
Omdat wij vinden dat wonen alles heeft te maken met beleven willen wij ons niet beperken tot beeld en tekst op het internet of brochure. Daarom hebben wij een unieke woonbelevingswinkel ingericht. Men kan bij ons virtueel een woonomgeving beleven en een huis binnen gaan. Met behulp van moderne digitale technieken kunnen potentiele kopers op ware grootte door uw woning wandelen.
Het Waare Huis werkt transparant. Wij houden niet van vervelende verrassingen. Afspraak is bij ons afspraak. Stapsgewijs bepalen wij samen met u, de opdrachtgever, uw verkoopproces. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wij stellen de waarde van uw woning vast en waarna U een op maat gemaakt verkoopadvies ontvangt. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte voor onze werkzaamheden.