Subscribe to our newsletter:

Auto Check Center

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Aplicatia Auto Check Center este un instrument indispensabil care stie sa raspunda la toate intrebarile si problemele legate de masina Dumneavoastra.
Fie ca doriti sa gasiti cel mai apropiat service auto, fie doriti sa cereti oferta de pret pentru anumite reparatii, aplicatia Auto Check Center va sta la dispozitie si va raspunde la aceste intrebari.

Aplicatia are functii utile pentru a va ajuta in intretinerea masinii Dumneavoastra, cum ar fi: cautare service dupa locatie sau servicii oferite, cerere oferta de pret, setare de alerte pentru expirarea RCA-ului, ITP-ului, a rovinietei sau alerta pentru expirarea trusei sanitare. Daca apare o problema la masina Dumneavoastra, puteti sa sunati direct din aplicatie cel mai apropiat atelier Auto Check Center.

Despre Auto Check Center:

Unităţile Auto Check Center sunt ateliere auto independente, care se ghidează după următoarele principii: Service individual, caracterizat prin competenţă, consultanţă, rapiditate şi seriozitate – toate acestea la preţuri corecte.
La Auto Check Center puteţi să vă bazaţi pe faptul că, în cazul unei reparaţii sau inspecţii, automobilul Dumneavoastră este întotdeauna pe mâini bune.
Efectuaţi-vă reparaţiile întotdeauna la profesionişti.