Subscribe to our newsletter:

Neerslag Radar Belgie

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Weather
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Neerslag Radar België is jouw gespecialiseerde en geanimeerde app voor weersinformatie waarmee je:
- Buien en stormen via radar live kunt volgen op je iPhone en iPad.
- Weersverwachtingen in België en de rest van de wereld kunt bekijken.

DE MEEST COMPLETE RADAR
gebruik Neerslag Radar België om te zien hoe de regen in België zich ontwikkelt. Het beeld op de kaarten wordt elke 15 minuten bijgewerkt. Neerslag Radar België combineert weer- en regenlagen uit België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje en de Scandinavische landen en biedt je een uniek beeld van de regen in Europa. Bovendien maakt Neerslag Radar België gebruik van geavanceerde weersverwachtingstechnieken om exacte voorspellingen van de regen en stormen voor het volgende anderhalf uur te doen. De combinatie van deze gegevens is uniek. Je vindt deze in geen enkele andere app of weerkundige dienst terug.

WERELDWIJDE WEERSVOORSPELLINGEN
Met Neerslag Radar België kun je de huidige weersomstandigheden en de weersverwachting op elke locatie in België en de rest van de wereld bekijken. Je kunt ook een aantal locaties vooraf instellen en opslaan zodat je gemakkelijk kunt bladeren tussen je favoriete locaties. Je kunt voor elke locatie de huidige weersomstandigheden, zoals de temperatuur, de windsnelheid, de luchtvochtigheid en de luchtdruk, en een gedetailleerde weersvoorspelling per uur en voor de volgende tien dagen bekijken.

UNIEKE GEBRUIKERSINTERFACE
Neerslag Radar België is gemaakt door appontwikkelaars die ervaring hebben in het ontwerpen van de beste gebruikersinterface voor jouw apparaat. Door Neerslag Radar België te gebruiken weet je zeker dat je over een app beschikt die eenvoudig te begrijpen is en een moderne interface heeft. Wij werken voortdurend aan het optimaliseren van jouw appervaring onder de best mogelijke omstandigheden.