Subscribe to our newsletter:

e-Napló

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Education
I want this app
Download from AppStore

FIGYELEM! A program CSAK az Twinnet @Naplót rendszert használó iskolák szoftverével működik!

Az @Napló Elektronikus Osztálynapló Apple iOS telefonra (iPhone) és tabletre (iPad) fejlesztett szülői elektronikus ellenőrzőkönyve. Az elektronikus ellenőrzőkönyv a tanulók és szüleik Interneten keresztüli tájékoztatását megvalósító szoftver. Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.

Az alkalmazás alkalmas az @Napló elektronikus naplóban tárolt adatok publikálására, a tanulók és szüleik azonnali, on-line tájékoztatására. A tanulók, szülők, gondviselők egy felhasználónév és jelszó segítségével léphetnek be a rendszerbe, majd tekinthetik meg az elektronikus naplóban róluk tárolt információkat. Az iskolák listájából a központi rendszeren levők választható ki.

Ha az iskoládat nem találod a listában annak számos oka lehetséges:
- az iskola NEM a TwinNet @Napló rendszerét használja.
- az iskola nem engedélyezte a mobil alkalmazás használatát.
- az iskola helyi szerverén fut az @Napló rendszer, az intézmény csak a biztonságos https protokollt engedélyezte, de nem rendelkezik érvényes tanúsítvánnyal. Ebben az esetben az alkalmazása használatához az iskola szerverén engedélyezni kell a sima http elérést vagy érvényes tanúsítványt kell az iskolának telepítenie.
- az iskolád NEM az @Napló Felhőszolgáltatást használja, és a helyi (iskolai) szerver nem elérhető az Internetről.
- az iskolád az ingyenes @Napló NET szolgáltatást használja, amelyhez nem jár a mobil alkalmazás támogatása.

Az alkalmazás INGYENES, terméktámogatás (support) nem jár hozzá. A mobilalkalmazáshoz a támogatási szolgáltatás csak az iskola hivatalos elérhetőségein keresztül (pl. intézmény regisztrált e-mail címe) vehető igénybe. Kérjük, hogy az esetleges kérdéseket, észrevételek, problémákat az iskola regisztrált e-mail címén keresztül küldjétek el.