Subscribe to our newsletter:

dermaWizard

$7.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Bekijk een demo video hoe de dermaWizard werkt op: dermawizard.nl

dermaWizard is een uniek zoeksysteem, ontwikkeld door dermatoloog Dick van Gerwen, dat kan dienen als diagnosehulp bij huidproblemen, met betrouwbare informatie en foto’s van alle mogelijke huidziekten.

Via een eenvoudig keuzemenu, waarbij in stap 1 de lokalisatie van het huidprobleem wordt aangegeven en in 2 of 3 vervolgstappen de huidklachten, geeft de Dermawizard een aantal waarschijnlijkheidsdiagnosen aan. Daarover kan dan verder worden gelezen en foto’s bekeken via links naar zorgvuldig geselecteerde informatiesites. Er zijn sites met informatie gericht op patiënten en sites gericht op professionals.

Ook kan op de app direct op huidziekte worden gezocht naar betrouwbare informatie. Daarvoor zijn meerdere databases (NL en Eng) met praktisch alle huidziekten van A tot Z toegevoegd. Tevens kunnen duizenden foto's van huidziekten worden bekeken op meerdere huidfotosites.
Daarbij bevat de App nog tientallen andere handige links.

Dermawizard is ontwikkeld voor mensen met huidproblemen, maar is als zoeksysteem, diagnosehulp en naslagwerk ook heel handig voor huisartsen en dermatologen (in opleiding), co-assistenten, huidtherapeuten en andere zorgprofessionals (in opleiding), die te maken hebben met patiënten met huidproblemen.

De dermaWizard is een zoekhulp, diagnosehulp, leerboek, plaatjesboek, naslagwerk en zakboek in 1 app!