Subscribe to our newsletter:

Hyko’s Adventures: Het smeltende ijs - een interactief iPad verhalenboek

Free
iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Een avontuur over energie! Kan een jonge ijsbeer genaamd Hyko het mysterie van het smeltende ijs oplossen en het leven van de ijsberen redden'? In dit interactieve boek voor kinderen van 6-12 jaar, leer je hoe je Hyko kan helpen op zijn missie door energie verstandig te gebruiken. Dit boek is mogelijk gemaakt in samenwerking met Stedin.

--Een interactief boek dat kinderen stimuleert om met hun ouders in gesprek te gaan over klimaatverandering en energiebesparing
--Volg Hyko op zijn zoektocht hoe energie besparing het leven van de ijsberen kan redden.
--Kinderen kunnen leren lezen door het gesproken verhaal te volgen of zelf het verhaal te lezen.
--Interactieve tekst en afbeeldingen: door te klikken op woorden of plaatjes wordt vertelt waarop je hebt geklikt.
--33 mooi vormgegeven pagina's voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

OVER HET BOEK
Het poolijs smelt. Elke dag wordt het moeilijker en moeilijker voor de ijsberen om voedsel te vinden. Dus geeft de Grote Beer superkrachten aan een jonge beer genaamd Hyko, en stuurt hem op een missie naar het land waar mensen wonen om het smelten van het ijs te stoppen. Hyko moet zijn nieuwe krachten leren beheersen, vriendschap sluiten met een familie en tot op de bodem uitzoeken wat de oorzaak is dat het ijs smelt .... voordat het te laat is.

START HET GESPREK BIJ JOUW THUIS
Klimaatverandering en bewust omgaan met energie zijn zware onderwerpen om over te praten. Maar door dit leuke verhaal zijn deze onderwerpen ook voor kinderen te begrijpen. In dit eerste deel van een serie verhalen, vertelt Hyko het lot van de ijsberen en leert ze wat ze vandaag kunnen doen om te helpen."

KENMERKEN

Drie manier om het verhaal te lezen:
--Afspelen: het verhaal wordt voorgelezen en gaat automatisch naar de volgende pagina. er is een pauze en afspeel knop.
--Lees voor: het verhaal wordt voorgelezen en je kunt zelf naar de volgende pagina bladeren in jouw eigen tempo.
--Zelf lezen: je kunt het verhaal zelf lezen en verder bladeren naar de volgende pagina. het verhaal wordt niet voorgelezen.

Interactieve tekst en afbeeldingen:
-- Klik op een woord om te horen hoe het wordt uitgesproken
-- Klik op een onderdeel van het plaatje om te horen hoe het wordt uitgesproken

Beschikbare talen:
--Nederlands
--Engels

ENERGIE HELDEN IN ELK HUIS
Dat is hoe wij denken hoe we samen de werled kunnen verbeteren. Daarom hebben we het bedrijf CareToSave opgericht om een bijdrage te leveren aan een meer duurzame samenleving. We hebben Hyko geintroduceerd, een ijsbeer vernoemd naar het woord ""ijs"" in Eskimo taal. Met Hyko's verhalenboek en Hyko's energie monitoring apparaat, geeft CareToSave gezinnen de mogelijkheid om hun energieverbruik te volgen en een bijdrage te leveren aan een duurzaam huishouden en een duurzamere wereld.

Hyko’s Adventure App is een onderdeel van de samenwerking tussen CareToSave en Stedin. Met Hyko wil Stedin jonge mensen bewust maken over hoe we met energie omgaan en ze onderdeel maken van de energietransitie. Stedin gelooft daarbij in een toekomst die in het teken staat van duurzaam, decentraal en samen.
_________________________________________________________________________

If you experience any trouble with the App or have any questions or ideas, please don't hesitate to contact us any time: support@caretosave.me. We'd love to hear from you. Please also mention your device version and your iOS version.

Please also visit our website http://hyko.co or http://caretosave.me for more information and support. For more news and updates follow us on www.facebook.com/Hyko and https://twitter.com/caretosave

Copyright: © CareToSave B.V. 2013-2015