Subscribe to our newsletter:

TAMMO

Free
iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

TAMMO is de online tool van VIIA voor inspecties en risicomanagement rondom aardbevingen. Met een proactieve workflow worden inspecteurs geattendeerd op te nemen acties. De tool helpt bij het identificeren en vastleggen van risico’s bij bouwwerken in aardbevingsgebied alsmede het documenteren van schadegevolgen. In één oogopslag zijn de te inspecteren bouwwerken inzichtelijk.

Werken met TAMMO (VIIA) zorgt voor een efficiënte manier van uitvoeren en beheren van inspecties en evaluaties, waarbij transparantie en uniformiteit belangrijke aspecten zijn. De backoffice is een webapplicatie en is op diverse tablets, laptops en desktops en zowel online als offline te gebruiken. TAMMO (VIIA) zit vol functies die de kwaliteit en efficiëntie van inspecties aanzienlijk kunnen verhogen. Zo is het gekoppeld aan een database met wet- en regelgeving. Er zijn speciaal ontwikkelde checklisten voor inspecties van gebouwen in aardbevingsgebied voorhanden. Verder kunnen documenten en foto’s toegevoegd worden aan een dossier om uw oordeel te onderbouwen.

U werkt vanuit één locatiedossier zodat er geen versplintering ontstaat in inspectiegegevens. De rapportage bevat op een gestructureerde manier alle ingevoerde gegevens, bijlagen, waardeoordelen en toelichtingen. Per dossier kunnen verschillende rapportages worden samengesteld. TAMMO (VIIA) is dankzij zijn flexibiliteit geschikt voor gecertificeerd toezichthouders en inspecteurs.