Subscribe to our newsletter:

Berlijn Regeringswijk: audio-guide en video guide interactieve multimedia gids, GPS wandeltocht met offline Sightseeing tour kaart - HD

$4.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Waarom HD: de App bevat veel mooie en uitvoerig geproduceerde video's en animaties die vooral op de iPad er prachtig uitzien.
belangrijk:
Vergeet de koptelefoon niet!
De iPhone-batterij vol opladen voor de stadstour.

Berlijnse Regeringswijk en rondom de Brandenburger Tor, GPS stadswandelgids met een offline stadsplan

Deze App is offline zonder roaming-kosten.

De app neemt u mee op een reis naar de historische bezienswaardigheden van de stad Berlijn; een metropool waar geschiedenis werd geschreven en vandaag de dag voluit wordt geleefd. De app bevat veel historische audiovisuele filmfragmenten uit de vorige eeuw, deels met "split-screen-beelden“ van het verleden en het vandaag.

De City Tour-Navigator is een GPS-gestuurde multimedia guide die u van het ene Point of Interest (POI) naar de volgende stuurt.
Bij iedere POI wordt over de directe omgeving, die wordt weergegeven op de route kaart, automatisch een videofilmpje afgespeeld van twee tot vier minuten aan lengte. Afhankelijk van de snelheid van de verbinding kan de downloaden 4 minuten tot 1 uur of langer zijn de app inhoud is ongeveer 800 MB.

Het menu is in het Engels. De inhoud van de app is in de taal van het land waar in je Apple ID geregistreerd staat. Bijvoorbeeld : als je in de iTunes App Store Nederland geregistreerd bent, krijg je de app in het Nederlands De andere talen kunt u binnen de App bijkopen. De App staat in zeven talen ter beschikking, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch en Nederlands.

* Offline-tour kaart
* Wandeltocht met GPS-navigatie
* Online of Offline Walking Tour
* Gesproken multimedia Guide
* Bij de belangrijke Berlijnse Bezienswaardigheden wordt automatisch video afgespeeld
* 15 stations
* Menu in het Engels
* Inhoud in het Nederlands
* Aanschaf van 6 andere talen voor dezelfde toer

Route ongeveer 2,5 uur 3 km
Start is bij de • Brandenburgse Poort (westzijde)
• Straat van de 17e juni (Russische oorlogsbegraafplaats)
• Rijksdaggebouw
• Paul Lobe Haus
• Federale Kanselarij
• Centraal Station
• Brandenburgse Poort (oostzijde)
• Pariser Platz
• Russische ambassade
• Unter Den Linden
• Friedrichstrasse


De rode stippen op de toerkaart zijn "stoppunten", dus plaatsen waar u moet blijven staan.
Wanneer het videofilmpje klaar is, zal de City Tour Navigator u verzoeken verder te gaan met de toer. In tegenstelling tot de rode stippen zijn de groene stippen gèèn stopplaatsen. Dit zijn informatiepunten die u gedurende de gehele toer achtergrondinformatie geven.
Net zoals bij de rode stippen, zal wanneer u een groene stip binnen een cirkel van 15 meter nadert, automatisch een audio-bestand met nuttige informatie worden afgespeeld op weg naar het volgende punt.
De app is ca 700 MB.

De afzonderlijke Points of Interest’s op de routemap kunnen d.m.v. het aantippen van de POI handmatig afgespeeld worden, zodat u de video’s ook thuis kunt bekijken.

Auteur / redacteur van CTN is Bernardus Steenbeek. Hij was ten tijde van de Berlijnse Muur al stadsgids en heeft zo’n 100.000 bezoekers door Berlijn gegidst. Daarnaast is hij schrijver en uitgever van de stadsgids “Berlijn /Potsdam”, welke in 14 verschillende talen is uitgebracht. Ook heeft hij een documentaire (Blu-ray) over Berlijn uitgebracht.

Een ononderbroken GPS-verbinding en de vele video’s die worden afgespeeld veroorzaken een verhoogd batterijverbruik . Houd u er rekening mee dat deze toer ca. 50% tot 80% procent van het oplaadvermogen van de batterij verbruikt.

Bezoek onze website, waar u meer informatie over Berlijn Touren Apps: www.citytournavigator.com/nl/