Subscribe to our newsletter:

8ting

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Met 8ting krijg je meer inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten en wat voor jou belangrijk is als het gaat om werk. Je krijgt passende vacatures en nuttige sollicitatietips. 8ting kijkt naar jou en wat jij te bieden hebt als mens. Dat gaat verder dan je cv.

8ting staat voor motiveren, inspireren en activeren in je zoektocht naar werk. Het helpt je om vanuit je eigen kracht als mens aan het werk te gaan. 8ting is een uniek sollicitatieprogramma dat je gericht kunt inzetten bij jouw zoektocht naar een baan.

8ting is van ‘nu’: een app en persoonlijke webomgeving benutten om persoonlijke en professionele groei te ondersteunen. Mens en werk op een toegankelijke manier aan elkaar verbinden. Met TING kom je in je kracht. Het brengt je dichter bij jezelf en draagt bij aan het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt.    

Bij 8ting klopt het. Wie je bent. Wat je doet. Vooral waarom je het doet. Met je blik van binnen naar buiten. Leven en werken vanuit de waarden die jij belangrijk vindt. Jezelf zien en dit laten zien aan je omgeving. Als hoofd en hart dan samenkomen ervaar je: 8ting. 

8ting koppelt jouw eigen waarden aan werk. Werk waarvan je hart sneller gaat kloppen; mits je goed luistert naar de wijsheid die in jezelf besloten ligt. Jij bent uniek. En met jouw unieke jij maak jij de wereld mooier.