Subscribe to our newsletter:

Carretera del vi

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

La Carretera del Vi és la primera Wine Road de tot l’estat, una iniciativa privada i conjunta, creada pels 12 cellers del traçat amb el suport dels 7 municipis que s’uneixen per impulsar aquesta innovadora proposta enoturística, que recupera la històrica via comercial que ja utilitzaven els romans per fer arribar els vins del Penedès a tots els racons de l’imperi Romà.

Com les més famoses i conegudes Wine Roads del panorama mundial, la Carretera del Vi presenta una oferta conjunta a nivell enoturístic, integrada principalment pels cellers i altres punts d’interès turístics, entre els que trobem des de vestigis dels ibers, fins al modernisme, passant per l’arquitectura popular i tradicional del territori i el llegat cultural, tot això completat amb la rica i variada gastronomia.

La Carretera del Vi està pensada per fer amb vehicle a motor. En una segona fase, estarà disponible també per fer a peu o en bicicleta a través d’un recorregut alternatiu i apte per aquest tipus de desplaçament.Entre les eines de què disposen els enoturistes per recórrer La Carretera del Vi, cal destacar una aplicació exclusiva amb tota la informació dels cellers i punts d’interès de la ruta, així com amb les indicacions dels itineraris via GPS.

Els cellers que conformen la Carretera del Vi són: Mas Bertran Viticultors, Rovellats, Parés Baltà, Colet, Cellers Torres, Heretat Mas Tinell, Pinord, Torreblanca, Finca Viladellops, Clos Lentiscus, Torre del Veguer i Puig Batet. La iniciativa compta amb el suport dels ajuntaments de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges.