Subscribe to our newsletter:

NCC Helsingin Loiste

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

NCC Helsingin Loiste esittelysovellus. Pääset liikkumaan sisällä jokaisessa asunnossa. Voit myös kokeilla erilaisia seinä- ja lattiamateriaaleja.

Asunto Oy Helsingin Loiste on jatkoa jo rakenteilla oleville sisaruksilleen Hohteelle ja Kipinälle. Loisteen asuntojakauma on suunniteltu NCC:n uuden Duo-konseptin mukaan, mikä tekee valikoimasta monipuolisen ja joustavan. Seitsemänkerroksinen Loiste tuo Herttoniemeen yli 50 viihtyisää ja valoisaa kerrostaloasuntoa, joista osa on erittäin tilavia ja toimivia perheasuntoja. Konseptin mukaiset isot huoneistot voi elämäntilanteen muuttuessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Loisteen kodit on suunniteltu tehokkain pohjaratkaisuin ja neliöin. Asunnoissa on joko lasitetut parvekkeet tai avoparvekkeet ja ensimmäisen kerroksen kodeissa osittain lasitetut terassit. Osassa kodeista on omat saunat.Korttelin kolmella asunto-osakeyhtiöllä on yhteinen pysäköintikellari, josta Loisteen asukkaille on varattu 34 autopaikkaa. Korttelipihasta muotoutuu vehreä kaupunkikeidas. Yhtiöllä on maantasokerroksessa sauna- ja kerhotila sekä pesula Hohteen kanssa.

Loiste sijoittuu metroaseman, Itäväylän ja Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Metrolla pääsee esimerkiksi Helsingin keskustaan kymmenessä minuutissa. Loiste on myös pyörällä liikkuville mainio kotipaikka. Herttoniemi tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kaupat, työpaikat, päiväkodit, koulut, liikuntapaikat ja uimarannat. Naapurista löytyy niin merellinen Herttoniemenranta kuin Viikin ja Kivinokan virkistysalueet.