Subscribe to our newsletter:

Shop Smarter

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Shop Smarter ApS lancerer app'en Shop Smarter, der gør det nemt for dig at spare penge, når du handler.
Se mere på www.shopsmarter.dk

Shop Smarter er den nemmeste måde at spare penge på, når du handler.

Hvad er Shop Smarter?

Shop Smarter er den revolutionerende nyhed inden for kunde- og loyalitetsklubber, nu kan du optjene Bonuspoint og spare masser af penge uden at bruge alle de forskellige plastickort. I Shop Smarter app. har du loyalitetsklubber samlet ét sted og undgår de mangel plastickort med hver sin loaylitetsklub. Uanset hvor du går hen har du atid din mobil på dig og derfor er Shop Smarter nemt og hurtigt.

Alle butikker i hele landet kan oprette sig, så du kan samle alle dine loyalitetspoint et og samme sted.

Shop Smarter er særdeles brugervenlig, og med få klik finder du nemt lige det du søger efter.

Med Shop Smarter optjener du BonusPoint hver gang du handler i en butik, der er tilknyttet Shop Smarter. BonusPoint kan du bruge til at betale med i de tilknyttede butikker, hvor du altså sparer penge.

Shop Smarter er landsdækkende og derfor kan du altid finde butikker nær dig, hvor du kan optjene Bonuspoint og spare penge.

Hvad er BonusPoint?

BonusPoint opspares i de tilknyttede butikker hver gang du handler. Den enkelte butik / virksomhed bestemmer selv hvor mange procent de vil lade dig optjene ved hver handel. Hvis en butik giver 5% i opsparing og du køber for 100 kr. så har du optjent 5 BonusPoint. 1 BonusPoint er altid = 1 krone. Dvs. de 5 BonusPoint er 5 kr. værd.

Hvor optjener jeg BonusPoint?

Det gør du i alle de tilknyttede butikker og virksomheder. Enhver butik og virksomhed i Danmark har mulighed for at oprette sig i Shop Smarter og derved lave deres egen kundeklub. Butikkerne listes i Shop Smarter ud fra postnumre i menupunktet ”Find butik”. Butikkerne har endvidere mulighed for at gå sammen i en fælles loyalitetsklub for hele byen. Du kan således – nogle steder – optjene BonusPoint til både den enkelte butik og til byens fælles loyalitetsklub.

Hvordan modtager jeg mine BonusPoint?

Hvis du handler i en butik, hvor du betaler med det samme skal du bede dine BonusPoint. Ekspedienten skal bruge dit mobilnummer for at overføre pointene til dig. Hvis du til gengæld har haft besøg af fx en maler, som er med i Shop Smarter, så vil du modtage en faktura for dette arbejde. Når denne faktura er betalt går du ind under ”Anmod om point” i Shop Smarter. Her vælger du først den virksomhed du vil anmode om point. Så indtaster du fakturanummer og beløb og trykker anmod. Så vil virksomheden få mulighed for at godkende din anmodnig – og dine BonusPoint vil komme ind på din konto.

Hent Shop Smarter allerede nu.