Subscribe to our newsletter:

Mondt Adviesgroep

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

Voor de meeste mensen zijn de financiële administratie en fiscale zaken geen dagelijkse bezigheid. Het wordt als ingewikkeld en lastig ervaren. Voor Mondt Adviesgroep, boekhouder en administratiekantoor te Vlaardingen, is het ons vak en dagelijkse werk. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete of een gedeelte van de administratie. Van het invoeren van bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samenstellen en bespreken van uw jaarverslag.
Ons uitgangspunt is het verzorgen van de administratie en belastingzaken volgens de regelgeving die de overheid ons oplegt. Maatwerk leveren, efficiëntie en de klant zo goed mogelijk adviseren staan daarbij centraal. Daar staan we voor, want logge instanties, daar zijn er al genoeg van.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Auto & Fiscus
Logins
Stel een vraag
Snel een offerte