Subscribe to our newsletter:

DELA Voor elkaar app

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Werk jij bij coöperatie DELA? Dan is deze Voor elkaar app speciaal voor jou.

Installeer de app op je eigen smartphone of tablet en neem de regie in eigen handen. Kies zelf wat je wilt lezen in je persoonlijke nieuwsoverzicht. Je kunt je abonneren op verschillende soorten nieuws; van lief & leed en werkafspraken zoals roosters van je eigen team tot landelijk nieuws en berichten over de sector. Je kiest niet alleen zelf je nieuws, maar ook waar en wanneer het jou uitkomt: thuis, onderweg, in de pauze of op vakantie.

Je kunt artikelen liken en van reacties voorzien. Ook is het mogelijk om een artikel toe te voegen aan je favorieten, vooral handig als je het nog een keer wilt lezen.

Met deze Voor elkaar app willen we onze informatievoorziening verbeteren en toegankelijker maken. Heb je ideeën over hoe het nog beter kan? Bij ‘recensies’ kun je suggesties doen en een beoordeling schrijven.

Deze app is enkel bestemd voor medewerkers van coöperatie DELA en bevat mogelijk vertrouwelijke informatie. Het kan wettelijk beschermd zijn als intellectueel eigendom of in andere zin. Informatie in de app mag je niet kopiëren of aan derden beschikbaar maken.

Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden.