Subscribe to our newsletter:

Emmius Notarissen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

Kwaliteit in dienstverlening
Een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Om kwaliteit te meten en te waarborgen hanteert Netwerk Notarissen een eigen kwaliteitssysteem.

Helder advies
Adviezen van een Netwerknotaris zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten. De aangesloten juristen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. Een Netwerknotaris kan voor uw vraag of zaak altijd de expertise van het Notarieel Kenniscentrum van Netwerk Notarissen inroepen. De akten en adviezen die je van een Netwerknotaris krijgt zijn in begrijpelijke taal. Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is.

Voorlichting
Door middel van publiekscampagnes maken wij consumenten en ondernemers bewust van mogelijke juridische risico’s die zij lopen. We dragen daarbij concrete oplossingen aan voor politiek, bedrijfsleven en consumenten. - See more at: http://www.ookmijnbedrijf.nl/company/Emmius/#sthash.tfy3ka1p.dpuf