Subscribe to our newsletter:

Lyx Vxo

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Välkommen till LYX VXO
Vår vision är att du som kund ska kunna koppla av och lita på din frisör. Du ska känna dig välkommen, omhändertagen och få en lyxig upplevelse hos oss. Med fem olika kreativa frisörer finns det någon som passar just dig.

Vad är LYX?
Vi har valt namnet LYX VXO därför att vi tycker att det ska vara en lyxig upplevelse att gå till frisören. Lyx är olika för alla, vissa tycker att det är lyxigt att sitta hos frisören i flera timmar och vissa tycker att det är lyxigt att hinna med en klippning på lunchen. Därför har vi satt ihop en behandlingsmeny som vi hoppas kan passa alla.

Ett besök hos oss
När du kommer in i salongen möts du av en modern och mysig atmosfär, skön musik och glada frisörer. En behandling hos oss börjar alltid med en konsultation för att kunden och frisören ska förstå varandra, vi lyssnar på dina önskemål och kommer med råd och tips för att du ska få den bästa möjliga behandlingen hos oss. Du blir tvättad i håret samtidigt som du får massage i våra sköna schamponeringsstolar och vi bjuder alltid på Kaffe, te, vatten eller saft och även en god fika från Munges Bageri och Café. Du kan även köpa till andra godsaker såsom läsk, juice, bubbel och nötter. Du hittar alla alternativ i menyn som finns vid kundplatsen.