Subscribe to our newsletter:

Din Doktor i Märsta

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Nu behöver du inte längre åka hemifrån för att träffa vårdpersonalen på Din Doktor i Märsta.
Med vår app kan du få medicinska konsultationer, uppföljningar och andra typer av vårdsamtal direkt i din smartphone. Du loggar enkelt in till ditt videobesök med hjälp av den information som du fått från oss på Din Doktor i Märsta, och vi träffas i ett krypterat videosamtal. Du kan träffa våra sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal utan att behöva tänka på var du befinner dig.

Det finns en mängd åkommor som kan skötas utan att en läkare eller annan vårdpersonal träffar patienten. Det kan röra sig om urinvägsinfektioner, lindrigare luftvägsinfektioner, kortvariga ryggbesvär, utslag, insekts- och fästingbett, hudinfektioner, allergier och migränanfall. Många recept kan förnyas av din läkare på nätet och kan sedan hämtas från vilket apotek som helst i landet med hjälp av e-recept.

Direkt från appen kan du enkelt logga in till ditt bokade videobesök och prata med oss på Din Doktor direkt i din smartphone.

Logga in med mobilt bank-ID och invänta ditt videobesök i din hemmiljö, från hotellet eller i samband med att du är på semester.

Videobesöket fungerar som ett komplement till fysiska besök och telefonsamtal med oss på Din Doktor i Märsta. Med Appen Din Doktor kan du enkelt och tryggt träffa vår vårdpersonal utan att befinna dig på plats hos oss.