Subscribe to our newsletter:

AlarmHandler

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Er du driftsansvarlig på ett eller flere bygg? AlarmHandler gir deg status og holder deg oppdatert på dine bygg, til en hver tid!

Du får god og enkel oversikt over alle bygg du har ansvaret for, og status på de tekniske alarmene.

Oppstår det et avvik på ditt tekniske anlegg, sendes det umiddelbart en alarm til din mobil. Alarmen viser hvilken type alarm det er, i tillegg til på hvilket bygg og teknisk adresse feilen har oppstått. Dette gir deg muligheten til å rette feilen før leietaker opplever at noe er feil. Du bekrefter i AlarmHandler at du har mottatt alarmen, og denne får da status som avvik under arbeid. For å dokumentere det som er gjort for å behandle avviket, kan du enkelt legge til bilder og notater. Disse blir automatisk lagret som dokumentasjon på avviket og kan tas frem i historikken når avviket er lukket. Dermed har du full oversikt over når alarmen gikk siste gang, og hva som da var årsaken til alarmen.

En forutsetning for å ta i bruk AlarmHandler er at du har teknisk overvåkning av ditt SD-anlegg, fra IWMAC.

Appen ber om tillatelse til å bruke kamera ved opprettelse av bilde til brukerprofil. Hvis brukeren ønsker å benytte et eksisterende bilde fra enhetens bildegalleri, ber appen om tillatelse til dette. Bildet blir ikke sendt til IWMAC, og forblir på enheten.