Subscribe to our newsletter:

Dardania Radio

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

English

● Listen to your favorite Albanian radio stations for free with Dardania Radio.
● The simplest and most reliable way to listen to your favorite Albanian AM, FM radio.
● And much more...

Albanian (Shqip)

● Dëgjoni stacionet tuaj të preferuar shqiptare radio falas nga Dardania Radio.
● Mënyra më e thjeshtë dhe më e besueshme për të dëgjuar radio stacionin tuaj të preferuar shqiptar, AM, FM radio.
● Dhe shumë më shumë...