Subscribe to our newsletter:

De Nieuwe Maas

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

De Nieuwe Maas Accountants te Rotterdam is opgericht in het jaar 1999 en sindsdien sterk gegroeid. Wij zijn een kleine en slagvaardige organisatie die kwalitatief hoogwaardige diensten levert waarin accountancy en belastingen een grote rol spelen.

Klein, maar met veel persoonlijke aandacht voor uw situatie. Daarbij kijken we niet alleen naar de korte termijnplanning maar uiteindelijk willen wij u assisteren bij de realisatie van uw lange termijn doelstellingen. Door ons in te schakelen kunt u meer bezig zijn met datgene waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Onze cliënten bestaan zowel uit (MKB) ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Zij bevinden zich voornamelijk binnen een straal van 100 km rond Rotterdam.

Ook al heeft u ons accountantskantoor niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om bij te blijven. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte