Subscribe to our newsletter:

Oodit Riskplan

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Oodit Riskplan is een betaalbare en gebruiks- vriendelijke online risicomanagementapplicatie (SAAS) met gekoppelde app om snel en eenvoudig risico's en incidenten te melden via uw smartphone. Het stelt u en uw klanten in staat om risico’s te organiseren, analyseren en met eigen teams te beheren.

Door middel van een kennisbibliotheek kan een beginnende klant een template met risico’s openen die voor zijn branche actueel zijn. Deze publiek toegankelijke templates zijn gevuld met risico’s, maatregelen, whitepapers en instructies die relevant zijn. Ook kunnen risicoplannen gedeeld worden met medewerkers en eindklanten die online kunnen meekijken in het risicoplan.

Hierdoor kunnen geselecteerde teams risico’s beheren met een eigen app. Met deze app kunnen medewerkers meldingen maken die rechtstreeks in het risicoplan verschijnen. Ook kan er, dankzij de zeer uitgebreide rapportagetool, direct inzicht worden gegeven in de huidige status van het bedrijf. Zodat uw klanten zelf dwarsverbanden kunnen leggen tussen de verschillende risicoplannen.