Subscribe to our newsletter:

Gynzy Teacher

Free
iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

GYNZY KIDS LEERKRACHT
Oefenopdrachten en huiswerk klaarzetten voor je leerlingen was nog nooit zo gemakkelijk! In de Gynzy Kids app voor leerkrachten kun je opdrachten voor rekenen, taal en wereldoriëntatie klaarzetten voor je hele klas. Jij hebt de controle over je klas en kunt zien welke leerlingen moeite hebben met welke onderwerpen.

LEREN
Leren was nog nooit zo leuk als met Gynzy Kids! Met topscores, prijzen en oefeningen afgestemd op het niveau van jouw groep. Laat je leerlingen werken in de Gynzy Kids app voor leerlingen.

RESULTATEN EN CONTROLE
Zet je leerlingen aan de slag en je ziet meteen waar ze mee bezig zijn en wie de oefeningen al klaar heeft. Na het maken van de oefeningen kun je de topscores onthullen samen met je klas. Wie heeft het vaakst geoefend? Wie heeft de langste reeks gemaakt van goede antwoorden? Oefeningen maken was nog nooit zo spannend voor je leerlingen! En iedereen heeft kans om in de prijzen te vallen.

MEER
Gynzy is constant in ontwikkeling. Het assortiment trainers en oefeningen dat je klaar kunt zetten voor je leerlingen wordt steeds aangevuld!