Subscribe to our newsletter:

Bekius Schoolmaterialen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Shopping
I want this app
Download from AppStore

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u gemakkelijk en snel educatieve-, techniek-, creatieve- en spelmaterialen bestellen. Thuis op de bank, in de praktijk of op school. Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot ruim 6000 artikelen in uw account, met o.a. bestelstatus, verlanglijst en persoonlijk winkelwagentje. Shoppen wordt hierdoor nog leuker en gemakkelijker met deze app! - Geschikt voor tablet en telefoon - Geeft altijd en overal inzicht en controle over uw bestellingen - Filteren, sorteren en navigeren werkt eenvoudig en snel - Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en blog berichten De kers op onze nieuwe applicatie!
 Bij schoolmaterialen.nl vinden we het leuk om jou te verrassen. Daarom hebben we een speciale app-actie bedacht waarmee je extra korting kan verdienen! Actievoorwaarden App Store:
€ 10,- cadeau bij elke eerste bestelling die geplaatst is op de applicatie van schoolmaterialen.nl met een minimum aankoopbedrag van € 55,-. Eenmalige actie, 3 maanden geldig, niet combineerbaar, exclusief bezorgkosten.