Subscribe to our newsletter:

Sélection

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Som medlem af Sélection har du en række fordele og muligheder:
Optjening af bonuspoints
Vores vinklub Sélection er kort og godt vinverdenens svar på flyselskabernes bonuspoints!
Når du handler i en af vores bonustilknyttede butikker, eller på vores hjemmeside: www.hjhansen.dk, kan du nemlig optjene Sélection bonuspoint. Disse kan efterfølgende bruges i de tilkoblede butikker eller på www.hjhansen-vin.dk.
NB: Point kan IKKE efterregistreres!
Direkte adgang til vores partnernet
Med dit personlige login til H.J. Hansens/Vinspecialistens partnernet kan du som Sélection-medlem tilmelde dig og betale for aktuelle smagninger, tjekke sidste nyt og få gode tilbud samt lave din egen huskeliste. Sidst men ikke mindst: Når du er logget på, optjener du selvfølgelig Sélection bonuspoints ved bestilling af varer - disse overføres automatisk til din Sélection Bonuskonto!
Vinmagasinet VINspiration
Udkommer 4 gange om året og udsendes på mail til alle Sélection-medlemmer. Ønsker man en papirversion af bladet, kan det altid hentes eller ses hos Vinspecialisten-butikkerne over hele landet. Ud over en række gode tilbud og indeholder magasinet også spændende artikler og temaer fra såvel de kendte vinområder som fra den nye vinverden.
Smagninger
Her får du lejlighed til at smage en række dejlige vine og en gennemgang af smagningens vinområde/tema. Naturligvis er der også lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål. Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de ledsages af en menu.
Oversigt over smagninger er altid at finde på vores hjemmeside under Smagninger
Gastronomiske aftenarrangementer
Vi arrangerer gastronomiske middage med vinsmagning og foredrag på nogle af Danmarks bedste restauranter. Det vil oftest være en af vores top-producenter, der præsenterer og kommenterer de udvalgte vine. Prisen for disse arrangementer ligger typisk væsentligt under normale menupriser.
Du findes en oversigt over Winemakers Dinners m.v. på vores hjemmeside under Smagninger.
Månedssmagninger
Første weekend i hver måned (ekskl. juli) afholder vi en lukket temasmagning for medlemmer. Tema/vinområde skifter hver måned. De aktuelle temaer kan altid ses i VINspiration samt på vores hjemmeside under Månedssmagninger.
Prisen for deltagelse er kr. 40,00 pr. person (max 2 personer), der dog refunderes ved køb for min. kr. 100,- samme dag. (Gælder dog ikke nedsatte varer)