Subscribe to our newsletter:

Zomerbingel 2016 leerjaar 6

Free
iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
I want this app
Download from AppStore

Met de Zomerbingel-app 2016 voor leerjaar 6 kan je kind tijdens de zomervakantie de leerinhouden van het voorbije schooljaar op een leuke én leerrijke manier herhalen. Het kan oefenen op taal en spelling, wiskunde, wereldoriëntatie en actua en Frans. Om in te loggen gebruik je de inloggegevens voor Zomerbingel 2016 voor leerjaar 6. Je kunt als ouder ook zelf aanduiden welke soort vragen uit leerjaar 6 er vooral aan bod moeten komen of het niveau met één klik afstemmen op de bingel-resultaten 2015-2016 van je kind.

De app voor leerjaar 6 bevat een uitgebreide reeks vragen voor dat leerjaar, maar ook een pak vragen voor de andere leerjaren én voor volwassenen. Je kind kan zelfstandig oefenen maar ook samen met één of meerdere familieleden of vrienden een spel spelen. Zo kan de app als familiespel gebruikt worden. Spelenderwijs oefenplezier verzekerd!

Elke speler kiest zijn eigen niveau. Er zijn vragen voor de oudste kleuters, leerjaar 1, leerjaar 2, leerjaar 3, leerjaar 4, leerjaar 5 en leerjaar 6. Voor volwassenen is er een aparte reeks vragen voorzien. De Zomerbingel-app 2016 voor leerjaar 6 bevat in totaal meer dan 2 500 vragen.

Meer informatie over de Zomerbingel-apps van uitgeverij VAN IN vind je op www.zomerbingel.be.