Subscribe to our newsletter:

intirana

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

inTirana është një shërbim tërësisht i ri në tregun Shqipëtar. Duke ndryshuar komplet mënyrën se si ju shkoni në një event. Me këtë aplikacion do keni mundësi të shikoni të përditësuara dhe me saktësi maksimale të gjitha eventet e Tiranës, informacion të detajuar mbi to, si dhe madje të merrni një kupon i cili ju siguron ulje cmimi, pije apo aksesor të tjerë falas dhe madje dhe hyrje VIP nëpër evente.
Zgjidhni nga lista eventin që doni, porosisni kuponin i cili ju vjen me email ose Whatsapp, paraqiteni kuponin e marrë nga inTirana pranë clubit apo eventit dhe shijoni privilegjet që kuponi ynë ju jep.

Për kontakt: intirana@pcstore.al