Subscribe to our newsletter:

Bukuu - Budi dan 'Superstar' Hutan (Lite)

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Adakah anak anda tidak suka membaca buku? Pupuk daya imaginasi anak anda dengan memberi mereka akses kepada beratus bahan bacaan dengan Bukuu - buku cerita interaktif Bahasa Melayu. Tukarkan peranti mudah alih anda menjadi sebuah perpustakaan yang penuh dengan buku digital yang sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun.

Setiap tajuk Bukuu tersedia dengan fungsi teks karaoke, ilustrasi, dan jalan cerita menarik. yang mampu mencabar daya fikir dan kreativiti kanak-kanak, berbanding buku bergambar biasa.

Bukuu merupakan koleksi cerita pengembaraan, haiwan, permainan tradisional, dan lain-lain. Ia mendedahkan pengenalan membaca yang positif yang memupuk pembangunan pendidikan anak anda. Dengannya, anak anda belajar untuk membaca dengan yakin. Ia sangat sesuai untuk kanak-kanak yang baru belajar membaca atau yang telah mahir membaca.

Inikah matlamat anda?

* Mendapatkan buku baru setiap hari
* Memberi keseronokan kepada anak anda
* Membaca buku bersama-sama anak
* Memberi peluang kepada anak untuk membaca buku sendiri
* Membantu anak anda menjadi pembaca kecil yang yakin

Jadi, Bukuu adalah jawapan yang tepat!

Sertai kami melancarkan pembacaan mereka melalui pengembaraan yang menarik dengan mendapatkan cerita baru setiap hari. Kami sedia membantu anda mendorong anak-anak mendapatkan apa yang terbaik untuk mereka. Muat turun Bukuu sekarang dan memulakan pengalaman membaca yang menyeronokkan!

Judul buku akan ditambah dari masa ke semasa. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.bukuu.com.my atau www.facebook.com/bukuu.my