Subscribe to our newsletter:

Hopa Partner

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Të duhet veturë për të shkuar diku? Provoje aplikacionin Hopa Partner për një udhëtim miqësor dhe të lirë. Kërko veturë me një prekje në smartfonin tënd, merr çmimin e përafërt, dhe një shofer nga komuniteti yt do të shfaqet brenda disa minutave. Gjatë gjithë kohës, mund ta shikosh pozicionin e shoferit në smartfonin tënd.
Krejt çka të duhet është ta krijosh një llogari, të blesh mbushje në pikat tona të shitjës (në Moneygram ose personalisht te shoferi), dhe të mbetet të kërkosh udhëtimin me aplikacionin Hopa. Ne fund të udhëtimit ne do të ju dërgojmë bilancin dhe faturën me e-mail.
- Të gjithe shoferë që përdorin aplikacionin Hopa verifikohen të kenë rekord të pastër policor.
- Shoferët vlerësohen nga udhëtarët duke mundësuar që vetëm shoferët me vlerësim të lartë të vazhdojnë të japin shërbime.
- Shkarko aplikacionin Hopa dhe fillo udhëtimin.

Për pyetje ose komente, na kontaktoni në support@hopa.tech.