Subscribe to our newsletter:

tv.nu

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Appen är ett måste för alla TV och Play-tittare. Över 2 miljoner svenskar använder tv.nu varje vecka -Sveriges största TV-guide på iPhone och iPad!

Enkel, det är det som bäst beskriver appen. Längst ner finns huvudmenyn och börjar man från vänster finner man följande:

Tablå
Få koll på vad som går på TV just nu och 7 dagar framåt och bakåt på över 200 kanaler. Vill man ha specifika kanaler i sin tablå som inte dyker upp i grundutbudet går man till Min Sida, där kan man under Kanalval ställa in de kanaler man vill ska synas i tablån.

Play
Till höger om tablån finns Play. Genom att trycka på sorteringen högst upp kan man sortera listan på olika sätt och filtrera på film, serier, sport m.m. För att få Play så relevant för dig som möjligt kan du inne på Min sida även ställa in vilka playtjänster du vill ska finnas med.

Detta är ett första steg för tv.nu att guida till Play och vi vill gärna höra vad ni tycker för att hela tiden förbättra oss! 

Utforska
Enkelt, här kan du söka på ett program, serie eller film. Skriv in titeln på det du söker och få svar på var och hur du kan se det.

Min Sida
Förutom att ställa in Kanalval och Playtjänster kan du kontakta vår Kundtjänst och ge grymma tips på hur vi kan bli bättre eller om du behöver hjälp med att använda appen. Dessutom kan man gå till TV-tips, där skriver vår redaktion om det senaste på TV och Play.

Logga in
Man kan registrera sig på tv.nu. Då kan man spara sina kanalval och få tillgång till sin egen tablå oavsett vilken plattform man använder tv.nu på. Som inloggad kan man också sätta återkommande påminnelser på serier man vill bli påmind om varje gång det kommer ett nytt avsnitt.

Påminnelser
När du läser om ett specifikt program kan du sätta en påminnelse så att du blir påmind när programmet startar. Om man vill kan man lägga till påminnelsen i sin privata kalender.

Favoriter
Genom att trycka på hjärtat inne på ett program kan du följa program, skapa sin egen watchlist för när ditt favoritprogram går och helt enkelt få bättre koll.

Hoppas du tycker appen är lika grym som alla andra miljoner användare. Vi ser fram emot att välkomna dig som tv.nu användare!

Vi tar gärna emot önskemål om förbättringar av appen på [email protected]

Integritetspolicy: http://www.tv.nu/policy/integritetspolicy