Subscribe to our newsletter:

Gegevensgebruik ( Data Usage )

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Een applicatie die elke byte die je download telt zodat die niet hoger zijn dan het datalimiet dat uw telecom provider u maandelijks aanbiedt. Als u de de maximale datalimiet niet bereikt uit angst voor het overschrijden van de limiet, verspil je je geld want je betaalt er toch voor. Dit programma zorgt ervoor dat elke byte geteld wordt en laat je precies weten wanneer je de limiet zou overschrijden en helpt je kostbaar geld te besparen, elke maand.

De hoogtepunten van dit programma zijn:

✓ Dit is een universele applicatie. Het zal draaien op iPhone, iPod Touch, iPad. Koop het eenmalig, gebruik het overal!

✓ Het doet de Smart-analyse over de gegevens van uw gebruik om te voorspellen wanneer u de limiet zou overschrijden. Dit zodat u uw gebruik beter kunt organiseren.

✓ Het heeft kleurcode waarschuwingen zo gebouwd dat het u zal laten weten wanneer u in gevaar bent om uw datalimiet te overschrijden en het zal je ook voorstellen hoe het data-plan optimaal te gebruiken zodat je het datalimiet niet overschrijdt en je het data limiet toch optimaal kan gebruiken.

✓Super eenvoudige installatie. Voer gewoon de maandelijkse datalimiet in: Bijvoorbeeld 200 voor een maandelijks datalimiet van 200 MB en de startdatum van de factureringsmaand (Bijvoorbeeld 5 voor 5 november) en het is gedaan. Het programma doet de rest.

✓Deze applicatie maakt gebruik van een speciaal algoritme om het gebruik van WiFi of mobiele data (3G, GSM, Edge of andere) automatisch te berekenen.

✓Het dient om uw maandelijkse datagebruik bij te houden en toont het bedrag dat wordt gebruikt door een kleur op de voortgangsbalk. Groen is wanneer je veilig binnen de grenzen blijft, het wordt oranje wanneer je dicht bij het limiet komt en het wordt rood als je dichtbij het limiet zit of je het overschreden hebt. Het vertelt je ook hoeveel data werd gebruikt tijdens de maand en welk percentage van de datalimiet wordt gebruikt.

✓Uw vriend heeft uw iPhone / iPod voor een tijdje geleend en je bent bang dat hij een netflix film zou hebben bekeken op 3G en hij de datalimiet zou overschreden hebben. Geen probleem, de toepassing heeft een functie genaamd "Sinds de laatste uitvoering" die je vertelt hoeveel data gebruikt werd tijdens de laatste uitvoering van deze toepassing. Je zult het dus direct te weten komen en niet op het einde van de maand. Dus je weet het meteen en niet over een maand dus je kunt het plannen.

✓U kunt stoppen / starten om herinneringen te resetten van het Maandelijkse datagebruik.

✓De functie "Sinds het laatst opgestart" vertelt je precies hoeveel gegevens gedownload zijn van de iPhone / iPod sinds de laatste keer. Een andere functie genaamd "Sinds de installatie van de applicatie" telt hoeveel gegevens er gedownload zijn sinds de toepassing geïnstalleerd werd op het apparaat. Het vertelt je ook hoeveel dagen je nog hebt in de factueringscyclus zodat u het datagebruik beter kunt plannen en je krijgt een maximum van geld dat u elke maand betaalt.

✓U hebt onbeperkte data gepland, maar u wilt toch het datagebruik spoor. Geen probleem. Gewoon 0 invoeren voor het datalimiet. Het geeft je alle details met uitzondering van het percentage datalimiet dat als onbeperkt wordt gebruikt.