Subscribe to our newsletter:

Toahjälpen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Navigation
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Toahjälpen guidar dig snabbt och enkelt till närmsta offentliga toalett i Stockholms, Göteborgs och Visby innerstad. Du ser också om en toalett är handikappanpassad, har skötbord eller om den är en gratis- eller betaltoalett.

Bakom appen står Mag- och tarmförbundet som är en ideell organisation för personer med sjukdomar eller funktionsstörningar i matsmältningskanalen. Vi arbetar med medlemsstöd, information och samhällspåverkan.

Mag- och tarmproblem är mycket vanliga, bara i Sverige är omkring 1,5 miljoner drabbade. Den anmärkningsvärt höga siffran indikerar att mag- och tarmproblem är en folksjukdom. Vår vision är att forskning ska ge svar på hur sjukdom och funktionsnedsättning i matsmältningskanalen uppstår så att sjukdom kan förhindras. Att tidiga och säkra diagnoser ska kunna leda till optimal medicinsk behandling och rehabilitering.

Toaletten är livsnödvändig för många personer med mag- och tarmproblematik och därför vill vi hjälpa alla att enkelt hitta närmsta toalett i Stockholms innerstad. Besök gärna Mag- och tarmförbundets hemsida www.magotarm.se för mer information om mag- och tarmsjukdomar.