Subscribe to our newsletter:

Den grimme ælling

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Book
I want this app
Download from AppStore

… og her lå en and på sin rede; hun ville ruge sine små ællinger ud, men nu var hun næsten ked af det, fordi det varede så længe, og hun sjældent fik visit. Endelig knagede det ene æg efter det andet. "Pip! pip!" sagde det, alle æggeblommerne var blevet levende og stak hovedet ud... Men ak! Den fine lille ælling viser sig at være en stor og grim. De andre dyr kan ikke lide den grimme ælling, fordi "han er for stor og for aparte.” ”Så skal han nøfles,” siger de. Ællingen bliver bidt, puffet, gjort nar af, hugget og sparket til. Men så siger ællingen til sig selv: ”Jeg tror, jeg vil gå ud i den vide verden!” Og så begynder eventyret…
Den grimme ælling er H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr. Bogen er smukt illustreret af Svend Otto S. og fortalt af Marie Markvard Andersen. Underlægningsmusik af Morten Gildberg-Hansen.


Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. Du kan selv følge med i teksten ord for ord under oplæsningen. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte til oplæsningen og musikken og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.