Subscribe to our newsletter:

Fiatteer Uren

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Met deze applicatie kunt u electronisch uw urenstaten beheren. Deze app is geschikt voor zowel QX1 en QX2 servers van Allsolutions. In de configuratie van de app kunt u de hostname van uw Allsolutions server opgeven.
Na het inloggen kunt u uw uren invoeren en overzichten genereren. De gegenereerde overzichten kunt u dan bekijken en goedkeuren door uw handtekening te plaatsen op het touchscreen van de iPhone.
Bij het ondertekenen worden de urenlijst en de handtekening samengevoegd in een nieuw document. Dit wordt getoond en u kunt het laten versturen naar een e-mail adres.
Bij het fiatteren wordt uw huidige locatie meegestuurd zodat het altijd duidelijk is waar een document ondertekend is.

De Humiq iPhone app biedt:
- Invoeren van project uren
- Urenstaten genereren
- Urenstaten ondertekenen
- Weekstaten bekijken

HUMIQ is een beursgenoteerde ontwikkelaar met de sterkst mogelijke oplossingen in product en proces. Met een 100% focus op klantgerichte waardetoevoeging. High end medische apparatuur, productie- en procesautomatisering, digitale tv, navigatiesystemen, verkeer- en vervoerstromen, voice-over IP en infrastructurele toepassingen. You name it, we think it. HUMIQ. IQ DRIVEN IT.

AllSolutions is aanbieder van innovatieve, geïntegreerde online business software. Met ons product AllSolutions QX2 zijn uw volledige bedrijfsgegevens altijd en overal via internet te benaderen. Of u nu thuis bent, bij de klant of onderweg, u heeft de informatie bij de hand. Allsolutions levert de software via het SaaS principe (Software as a Service).