Subscribe to our newsletter:

d-zide

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

d-zide är appen som kommer att förändra ditt liv. Antingen du gör det till din livsstil eller bara vill göra din vardag lättare, roligare och mer spännande. Allt du gör kan d-zide besluta åt dig.

Tjänsten ”Nära mig” känner av var du befinner dig och låter d-zide välja restaurangen, caféet, nattklubben, etc, i din närhet.

Hjärtat i d-zide är våra listor. Det är bland dem d-zide väljer vad just du ska göra. Om du går in på ”Listor” i menyn nedtill i appen hittar du massor av dem.

Här är några exempel:

Pickup lines
Vad ska jag göra i helgen?
Vad ska jag ha på mig?
Daredevil
Vad ska jag äta till middag?
Drinkar
Lördagsgodis
Fredagsöl
Filmer
Efterfestgeneratorn
Vinteraktiviteter
Sommaraktiviteter
Gåtor

I många av besluten hittar du en länk som hjälper dig att utföra det d-zide valt åt dig. Om du t ex har frågat vad du skall äta till middag och d-zide svarar Lasagne så får du också en länk till ett recept.

Du kan också göra dina egna listor genom att gå in på "Egna listor" i menyn.

Saknar du något? Vill du ändra på någon av våra listor eller vill du ha listor på saker att göra på din hemort? Vi gillar att få höra vad just du tycker eftersom d-zide är en interaktiv tjänst. Maila dina synpunkter och förslag till [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att du ska trivas! Du kan också gå upp på nätet på www.d-zide.se och skriva på vår blogg. Där hittar du också en kalender där d-zide slumpar in vad du ska göra.