Subscribe to our newsletter:

Varningslistan

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Med Svensk Handels mobila applikation Varningslistan kontrollerar du enkelt din faktura och tipsar oss om blufföretag. Direkt via din iPhone. Tjänsten är gratis.

Har du fått en bluffaktura ska du inte betala den. Med hjälp av den här applikationen kan du enkelt ta reda på om aktören finns med på Svensk Handels Varningslista. Observera att alla blufföretag inte finns med på listan. Var alltid vaksam!

Tipsa oss om oseriösa företag. Du skickar enkelt in uppgifterna till Svensk Handel genom denna applikation. Samtidigt är du med och bidrar till att stoppa blufföretagen.

På Svensk Handels Varningslista samlar vi de företag som anses oseriösa. Varningslistan är ett sätt att varna för de företag som Svensk Handel anser vara blufföretag. På svenskhandel.se kan du läsa om de kriterier som kan ligga till grund för publiceringarna på listan.

Ta gärna del av våra tips och råd på svenskhandel.se. Om du trots detta inte kommer till rätta med ärendet så kan du som medlem i Svensk Handel få mer råd och stöd. Mejla varningslistan@svenskhandel.se.

Tack för att du är med och stoppar blufföretagen!

Svensk Handel är organisationen för alla med verksamhet inom parti- och detaljhandeln. Vår främsta uppgift är att påverka och förbättra villkoren för handelns företag. Svensk Handel har 13 000 medlemmar på 23 000 arbetsplatser där 300 000 människor är verksamma.