Subscribe to our newsletter:

QuickMe

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Trivia
  • Word
I want this app
Download from AppStore

QuickMe har kommit för att utplåna den pinsamma tystnaden.

QuickMe är den perfekta snackstartaren i fickformat som ger dig chansen att lära känna någon på kort tid. Den kan också bli en intressant öppning för diskussion och djupare samtal med människor du tror du känner väl... Vad tycker du om lavalampor? Moderaterna? Iskristaller? Civil olydnad? Hur väl stämmer din åsikt överens med din polares, mammas, kollegan eller din potentiella partner?

Allt du behöver är en iPhone och en medspelare. Välj mellan spelen OuickMe Klassisk, Familjemiddag, Parmiddag och Dejting. På tid ska du tala om var du står i olika frågor - politik, samhälle, filmsmak, moralfrågor, klädstil, inredningsdetaljer och en massa andra kategorier som det går att ha en åsikt om. Genom att dra smileyn åt det håll som stämmer med din synpunkt visar du vilken typ av person du är. När spelet är klart får ni en sammanställning av era gemensamma svar och en procentsats på er likhet. Appen är gratis och i den ingår över 1.100 frågor. När du är klar med dem finns fler att köpa.

Perfekt för första dejten eller bara över en öl med polarna. Eller för att få fart på den traditionella parmiddagen. Snabbt, enkelt, roligt och lagom ytligt.

Let the samtal begin!