Subscribe to our newsletter:

Båtbussguide (Svenska)

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Båtbussguide är din ljudguide på båtbussarna i Karlstad. Du hör berättelser om de platser du passerar samtidigt som du i realtid ser på kartan var du befinner dig.

** Om båtbussarna **
Under sommarhalvåret har du möjlighet att åka med båtbussar och uppleva Karlstad från vattnet. Båtbussarna trafikeras av Karlstadsbuss. Det finns sju linjer som erbjuder fantastiska resor runt centrala Karlstad och till skärgården. Nyhet för i år är bl.a. denna iPhone app med ljudguide - Båtresan blir både avkopplande och intressant!

** Om Appen **
Båtbussguide skall i första hand användas när du åker med på båtbussarna. Med denna app kan du luta dig tillbaka och lyssna på en guidad rundtur på vattnet runt Karlstad i dina hörlurar. Du ser var båten befinner sig på kartan i mobilen (på samma sätt som en navigator i bilen visar vägen). Kartan uppdaterar sig hela tiden med hjälp av GPS positionering och ljudavsnitten, med berättelse om respektive plats, startar automatiskt när båten passerar. Det finns över 50 intressanta platser i guiden som båtbussarna passerar.

** Funktionalitet **
" Båtens position visas på kartan i realtid med hjälp av GPS
" Berättelserna om de platser ni passerar startar automatiskt beroende på båtens position
" En lista med alla platserna gör det enkelt att spela upp ett specifikt avsnitt i efterhand
" Tidtabell för alla båtbussar
" Allt ljudmaterial är inkluderat i appen (för att reducera roaming avgifter för utländska besökare och de som inte har fri datatrafik). Det enda som laddas ned är kartor. Det finns också kostnadsfri tillgång till WiFi på båtarna (trådlöst Internet)
" Kontinuerlig användning av GPS i bakgrunden kan minska batteriets livslängd
" Fungerar på iPhone 3G, 3GS och 4 (med inbyggd GPS)
" Finns på Svenska, Engelska, Spanska och Tyska (som separata applikationer i App Store)

Trevlig resa!