Subscribe to our newsletter:

Anders And & Co.

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Anders And & Co. har underholdt generationer af danskere i over 60 år. Med det unikke univers og de sjove historier har bladet fået millioner af læsere til at grine og endda også været med til at lære de små at læse. Historierne om verdens mest uheldige and fornøjer både unge og gamle, og nu tager vi et nyt historisk skridt fremad med Danmarks mest populære ugeblad – Anders And & Co. bliver digitalt.
Anders And & Co.-appen er et must for alle Anders And-fans. Hver torsdag bliver det sidste nye nummer af Anders And & Co. tilpasset og gjort tilgængeligt til din iPad.

* Få styr på din Anders And-samling – hvert købt nummer lagres i systemet.
* Du kan vælge imellem portræt- eller landskabsvisning. Nyd historierne, som du vil have dem.

Denne app tilbyder et abonnement til den digitale version af Anders And & Co. Hvis du ønsker at købe en enkelt udgave, så tryk på “køb”-knappen ved siden af den ønskede udgave. Du kan også købe et abonnement for en måned inde i appen. Du vil blive afregnet via din iTunes-konto. Abonnementet bliver automatisk fornyet, hvis det ikke bliver opsagt 24 timer før, det udløber. Du vil modtage en faktura 24 timer efter, du har foretaget et køb. Hvis du vil ændre, opsige eller se dit abonnement, så gå ind på din iTunes-konto via iTunes eller iOS App store.