Subscribe to our newsletter:

168 Óra Hetilap

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

168 Óra iPad-alkalmazás

Az alkalmazás használatával a 168 Óra közéleti hetilap digitális kiadását olvashatja. Az alkalmazáson keresztül a nyomtatott újság megjelenése előtt egy nappal már elérhető a lap digitális változata, és akár egyenként, akár hosszabb időszakokra előfizetve hozzájuthat kedvenc olvasmányához.
Megvásárlás előtt a promóciós változat átlapozásával betekinthet a lap tartalmába. Az archívumból korábbi lapszámokat is kiválaszthat.
Ha már korábban a 3ddigitalispublikacio.hu portálon keresztül ön előfizetője volt a 168 Óra digitális kiadásának, a 3ddp-s regisztrációjával az eddig megvásárolt példányaihoz is hozzáférhet az alkalmazás segítségével
Az előfizetés az iTunes accountjával vagy a 3ddp-s regisztrációjával a 3ddigitalispublikacio.hu weboldalon keresztül történhet.
Előfizetési díjak:
egy lapszám: 1.59 €
havi előfizetés (4 lapszám): 3.99 €
negyedéves előfizetés (12 lapszám): 11.99 €
féléves előfizetés (26 lapszám): 22.99 €
éves előfizetés (52 lapszám): 42.99 €

Ha az előfizetés az iTunes account-ján keresztül történik, az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó, és az automatikus megújítást kikapcsolhatja a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.