Subscribe to our newsletter:

Piloot en Vliegtuig Magazine

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Newsstand
  • Professional & Trade
I want this app
Download from AppStore

Piloot en Vliegtuig is het grootste en meest complete luchtvaartmagazine in de Benelux. Het blad wordt niet alleen gelezen door professionals in de luchtvaart als wel beroepsvliegers en piloten in opleiding, maar ook door liefhebbers van verschillende luchtvaartdisciplines en de branche.
 
In het vakblad Piloot en Vliegtuig iedere maand alle informatie over ontwikkelingen in de grote-, kleine- en zakelijke luchtvaart, veiligheid, regelgeving, reisverslagen, techniek en navigatie. Met natuurlijk aandacht voor historie, helikopters, militaire luchtvaart, training, onderhoud en nog veel meer.
 
Daarbij is elke digitale editie verrijkt met video’s en slideshows, iets wat u in de reguliere papieren uitgave natuurlijk niet terug ziet.
 
Na installatie van de app kan 1 editie van het magazine gratis gedownload worden zodat u zelf kunt ervaren wat de digitale versie u te bieden heeft.
Het magazine kan eenmalig of als abonnement worden aangeschaft.
 
Prijs los nummer: € 6,99
Prijs digitale themaspecials: € 5,99
Jaarabonnement € 79,99
 
Kijk ook op www.pilootenvliegtuig.nl
 
Wie nu een jaarabonnement neemt op de digitale versie van Piloot en Vliegtuig krijgt bovendien het E-book “Airbus A380, de geboorte van een gigant” t.w.v. € 6,99, GRATIS toegestuurd. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw aankoopbewijs te mailen naar t.eerhart@eisma.nl en het wordt u binnen enkele dagen toegestuurd.
 
Betaling zal plaatsvinden via uw iTunes-account nadat u de aankoop heeft bevestigd.
Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen tenminste 24 uur voor het einde van de lopende periode is uitgeschakeld.
De verlenging van het abonnement zal in rekening worden gebracht 24-uur voor het einde van de lopende periode
Abonnementen kunnen worden beheerd door de gebruiker. De automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door de accountinstellingen - na de aankoop - aan te passen.
Gedurende de overeengekomen abonnementsperiode is opzegging van het abonnement niet mogelijk.

Privacybeleid: http://www.eismamediagroep.nl/privacy-statement