Subscribe to our newsletter:

Reputatie 2.0

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Reputatie 2.0 is niet een gewoon management boek. Geen onbegrijpelijke taal of interessantdoenerij. En ik beloof ook niet dat je in no time in 5 stappen een fantastische reputatie kunt opbouwen.
Maar wat is het dan wel?
­
Het is een geïllustreerde introductie in de wereld van het ‘online reputatie management’. Of in gewoon Nederlands: een uitleg hoe je jezelf het beste kunt presenteren op internet. Het internet speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Of het nou op je eigen website is, of op Facebook, Twitter, of een forum: we laten allemaal sporen achter.

Deze sporen zijn vaak terug te vinden door dezelfde zoekmachines waar wij zelf zo dankbaar gebruik van maken. En die vindbaarheid werkt helaas niet altijd in je eigen voordeel.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je online reputatie te beschermen en te verbeteren. Daarbij is bewustwording eigenlijk de eerste stap, dus als dit wel zo’n in-vijf-stappen-boek was geweest waren we al een behoorlijk eind op weg....

Aanvullende informatie Reputatie 2.0
- Prijs €4,99

Betaling en verlenging abonnement
- De betaling vindt plaats via uw iTunes account.
- Restitutie van een reeds betaald bedrag is niet mogelijk.

Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden
Onze Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden vindt u op http://www.zeezichtapps.com/Reputatie2/aanvullende-informatie/privacy-policy.-
html