Subscribe to our newsletter:

Tippa

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Den här Appen genererar tipsrader för Stryktipset och Europatipset och lagrar i en fil som sen kan laddas upp till en tjänst på svenskaspel.se som heter Egna Rader. Egna Rader hittar du på svenskaspel.se om du håller muspekaren över Sport, då dyker den upp under Speltjänster.

Appen kan även generera rader för Topptipset, men det stöds inte av Egna Rader tjänsten, så dessa rader måste manuellt överföras till Svenska Spel.

Den här Appen är till för dig som tror på sannolikheter.

Man fyller först i sannolikheterna för 1, X och 2, och för alla 13 matcherna, sen väljer man om man vill tippa Stryktipset eller Europatipset, hur många rader man vill tippa, och hur mycket dessa rader måste skilja från varandra. Appen genererar sen raderna enligt sannolikheterna, lagrar raderna i en fil och låter dig maila filen vart du vill. Förslagsvis till dig själv. Öppna mailet på en vanlig dator, spara filen på disk, logga in på Svenska Spel, ladda upp filen och betala.

Alla genereringar lagras i Appen så att du kan rätta dem i Appen medan du tittar på matcherna. De rättade raderna sorteras efter vilka rader som har flest rätt.

Det går att rätta flera Egna Rader samtidigt. Se då till så att de får bra namn eftersom de två första bokstäverna i namnen hamnar framför varje radnummer i rättade rader.

Om man är intresserad av att även rätta sina vänners Egna Rader, så kan deras filer importeras till Appen om de läggs upp på en server på internet. Det måste dock vara direkt-"access" till filen. T ex så måste raderna visas i en vanlig browser om man skriver in hela URL:en till filen i adressfältet.

Vill du själv lägga upp dina rader på en server på internet och maila en länk till så andra kan importera raderna, så stödjer Appen schemat "tippa:", dvs länken du anger i mailet ska ha följande format:

tippa://importRows?"URL-till-textfilen-inklusive-http"

När någon trycker på en sådan länk så startas Appen och importerar raderna.

Det tar lite tid att generera raderna, men en iPhone 4 klarar 2000 rader på drygt två minuter. På en iPhone 3G tar det minst 8 minuter. På en iPad 2 tar 2000 rader under en minut. Ju fler rader man tippar desto längre tid tar det per rad, eftersom varje ny rad måste testas mot alla rader som redan godkänts.

Appen är testad på iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch (generation 4) och iPad 2, men bör fungera på alla enheter som har minst iOS 4.2 installerad.

Tyvärr kan jag inte lämna några som helst garantier, men lycka till med tippandet.