Subscribe to our newsletter:

Nurmijärven Uutiset

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Nurmijärven Uutiset on vinhasti kasvavan Nurmijärven alueen paikallinen uutislehti. Nuorekkaan kasvukunnan lehtenä lehti on asukkaille tärkeä ja mieluisa paikallisten uutisten kertoja ja kiinteä osa paikkakunnan elämää. Lehti seuraa tiiviisti alueensa tapahtumia ja puheenaiheita. Nurmijärven Uutiset on odotettu uutislehti, jonka sisältöön kuuluvat myös paikallinen urheilu, kulttuuri sekä henkilöhaastattelut. Ilmoituslehtenä se tavoittaa erittäin hyvin nurmijärveläiset. Nurmijärven Uutiset on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n lehti.

Lataa sovellus, jotta pääset lukemaan uusimmat paikalliset Nurmijärven Uutiset iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset taskustasi Nurmijärven Uutisista.

Nurmijärven Uutisten uudistettu näköislehti ilmestyy mobiiliisi kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Nurmijärven Uutiset, kuten sen iPad/iPhone-versio, on sinulle maksuton.

Uutta versiossa 1.00:
- Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada lisätietoa paikallisista yrityksistä ja heidän myymistään tuotteista ostopäätöksesi tueksi.
- Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Painamalla sovelluksen 'Tilaa'-nappia, saat laitteesi Lehtikioski-hakemistoon ilmoituksen aina kun lehti on saapunut. Lehti lataantuu tällöin automaattisesti laitteeseesi.
- Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi. Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.nurmijarvenuutiset.fi

Ota meihin yhteyttä

- Päätoimittaja ja toimitus:
http://www.nurmijarvenuutiset.fi/nurmijarvenuutiset/yhteystiedot/toimitus

- Mediamyynti:
http://www.nurmijarvenuutiset.fi/nurmijarvenuutiset/yhteystiedot/mediamyynti