Subscribe to our newsletter:

Trunky lærer bogstaver

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
I want this app
Download from AppStore

Trunky er lavet af danske udviklere og alt er på dansk.

Ideen til Trunky opstod for mange år siden. Ambitionen var at udvikle sjove og engagerende læringsspil til børn. Vores vision var baseret på mange års erfaring med at lave spil til lærere, forældre og børn med stærke lærings- og spilprincipper.

-------------------- Anmeldelser --------------------
Best Apps For Kids (4 ★)
"This app really does make learning words fun... very fun game your child will actually enjoy playing... Trunky Learns Letters is a steal"- Read it: http://tinyurl.com/3myc2u9

Smart Apps for Kids (3,5 ★)
"...this is one to take a long look at because it has a lot more upside than most."
- Read it: http://tinyurl.com/6cm4vfl


Spillet er udviklet i samarbejde med eksperter i spilbaseret læring for at opnå en god balance mellem spil og leg som er så afgørende for at opnå gode edutainment spil.

I spillet styrer du elefanten Trunky som skal finde de rigtige bogstaver til forskellige ord. Og selvfølgelig bliver Trunky begejstret når det lykkedes.

I spillet lærer du 200+ Dolch ord som hjælper dit barn med at læse bedre. Dolch ord dækker over de mest brugte ord som børn med fordel kan tilegne sig. I mange skoler er det et krav at børnene skal lære Dolch ordene indenfor de første 3 skoleår. Læsning kræver en stærk fonetisk base og mestring af forskellige ordtyper hvilket Dolch ordene giver.

Spillet indeholder
* Tre sværhedsgrader som holder dit barn engageret og får dem nemt i gang
* Spillet har mere end 200 Dolch ord
* Masser af positiv feedback som børnene elsker
* Børnevenligt og nemt for børnene
* Indbygget highscore

Vores vision er at børnene kan spille og lære selv, i et sikkert og sjovt miljø. Vi håber du vil give os feedback så vi kan forbedre spillet i fremtiden, og få mulighed for at lave endnu flere sjove læringsspil.

Vi har planlagt en række opdateringer som du gratis får adgang til i fremtiden.

*************** Prøv også Trunky lærer tal ***************