Subscribe to our newsletter:

Josefine Skolebøker

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

Josefine skolebøker er en ny og revolusjonerende måte å lage skolebøker på. Bøkene inneholder en god historie som suppleres av spennende interaktive oppgaver med bruk av lydeffekter og flotte animasjoner.
Josefine skolebøker inneholder følgende interaktive bøker:

- Lær å stave med Josefine og bli en lesehest
- Lær å gange med Josefine og bli et tallgeni
- Lær engelsk med Josefine "Hello"

Lær med Josefine og bli en lesehest
Josefine er fløyet til Soløy med vennene sine slangen Ozzy, fuglen Putte og musen Museline.
De skal på oppdagelsesferd i den magiske verdenen og får være med på et spennende bokstaveventyr samtidig som de lærer å stave.
I denne interaktive staveboken lærer barna på en ny, morsom og annerledes måte å øve på følgende:
alfabetet, vokaler, konsonanter, tostavelsesord, tre- og firestavelsesord, adjektiv, pronomen, verb, stumme bokstaver, lureord, fremmedord

Lær med Josefine og bli et tallgeni
I denne interaktive matematikkboken er Josefine på eventyr i ferieparadiset Soløys magiske verden. Her møter hun slangen Ozzy, som elsker å telle og gange. Slik holder han styr på alle de morsomme dyrene på øya. Josefine kan telle helt til 100, men hun vil også gjerne lære alle gangetabellene og bli et tallgeni akkurat som sin gode venn Ozzy.
I denne interaktive matematikkboken oppdager barna på en ny, morsom og annerledes måte å telle og lære alle gangetabellene opp til 20-gangen. Målgruppen er barn fra 1. klasse til og med 3. klasse.

Lær engelsk med Josefine HELLO!
Josefine har nettopp fått besøk av vennene sine slangen Ozzy, fuglen Putte og musen Museline på Soløy. Hvilke spennende utfordringer er det Josefine har funnet på for vennene, mon tro?
”Do you speak English?” spør Josefine.
”Yes, we do,” svarer vennene.
”Da er det bra at vi skal på skattejakt,” sier Josefine.
Alle sporene skal finnes ved å snakke engelsk. Jo flere engelske ord man kan, jo flere spor finner man.
I denne interaktive staveboken blir man dradd inn i en god historie samtidig som man på mange morsomme måter lærer over 200 engelske ord. Målgruppen starter ved 1. klasse, og de vanskeligste oppgavene vil også være utfordrende for barn opptil 4. klasse.

Josefine skolebøker er anbefalt av forfatter og familieterapeut Jesper Juul, som har skrevet boken Ditt kompetente barn: ”Josefine interaktive skolebøker er et naturlig og viktig supplement til den vanlige undervisningen. Med Josefine interaktive skolebøker lærer barna ganske enkelt noe – de utvikler seg.”

Du kan også besøke Josefine her: www.josefineland.no

Vennlig hilsen

KREA MEDIE A/S