Subscribe to our newsletter:

Magnus og Myggen - Film og Fest

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

"Film og Fest" med Magnus & Myggen

De morsomme, fantasifulle og ikke minst lærerike strekene vil ingen ende ta når de to vennene Magnus og Myggen – kjent og elsket av alle barn fra de populære dataspillene – drar ut på eventyr.

"Film og Fest" byr på mange timers underholdning for barn og barnlige sjeler i trygge omgivelser med Magnus og Myggen. Spill noen av minispillene eller se de koselige tegnefilmene med de populære karakterene og alle vennene deres fra Paradisparken.

- 26 tegnefilmer – den første er gratis.
- Alle filmer varer ca. 13 minutter.

Paradiskino
Her kan du kjøpe adgang til 26 forskjellige filmer med Magnus og Myggen. Hver film varer 13 minutter og er med norsk tale. Det er mulig å kjøpe filmene i forskjellige pakkestørrelser. Hvis du ønsker å spare plass, kan innkjøpt film fjernes via filmmenyen og gjeninnstalleres via sparegrisen på info-siden.

Frodes Råttengørr
I dette spillet må du hjelpe Frode å samle alle de ekle tingene han trenger til oppskriftene sine. Du styrer spillet ved å trekke Frodes tunge tilbake mens du sikter på det du vil ha tak i. Jo lenger du trekker, jo lenger flyr den avgårde. De spesielle ingrediensene fra kokeboken må tilsettes i riktig rekkefølge og må ikke blandes med andre ting på nivået.

Pop-ord
Her kan du poppe popcorn ved å stave det du ser på tegningen. Dra kornene ned i de røde skålene og trykk på flammeknappen når du er klar. Hvis ordet er riktig stavet, popper kornene. Det er mulig å kjøpe flere ord ved å trykke på pakken nederst til venstre.

Plakatbygger
Her kan du lage din egen filmplakat. Velg en bakgrunn, ta et bilde eller velg et fra fotoalbumet. Dekorer plakaten og trykk på lagre for å se den i menyen.

Avvikling av kjøpt innhold
Hvis du har problemer med å avvikle innholdet du har kjøpt, kan det lastes ned på nytt ved å klikke på sparegrisen på info-siden. Alle kjøp foretatt med den opprinnelige Apple ID'en blir rekonstruert uten omkostninger. Med samme Apple ID, kan disse kjøpene lastes ned på andre IOS enheter. Kan du ikke laste ned innhold til appen, kan det skyldes at du ikke har Wi-Fi-forbindelse. Andre problemer med avvikling av innholdet kan løses ved å slette og re-installere appen. Eventuelle kjøp må lastes ned på nytt etter re-installering. Kontakt appservice@egmont.dk, hvis du opplever problemer.