Subscribe to our newsletter:

Magnus och Myggan - Film och Fest

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

Magnus och Myggan och deras vänner i Paradisparken har byggt en helt egen biograf. Följ den röda mattan till biografsalen eller stava dig till en jättehög med knapriga popcorn. Du kan också besöka affischverkstaden och få din egen affisch upphängd vid ingången.

"Film & Fest" bjuder på många timmars underhållning med Magnus & Myggan för barn och barnasinnen i en trygg omgivning. Spela några minispel eller titta på de underbara tecknade filmerna med de folkkära figurerna och alla deras vänner från Paradisparken.

- 26 tecknade filmer. Den första filmen är gratis.
- Varje film är ca 13 minuter lång.

Paradis Bio
Här kan du köpa åtkomst till 26 olika filmer med Magnus och Myggan. Varje film är 13 minuter lång och har danskt tal. Det går att köpa filmerna i olika paketstorlekar. Om du vill spara utrymme kan köpta filmer tas bort via filmmenyn och ominstalleras via spargrisen på infosidan.

Glufsens Ruttengegga
I detta roliga spel ska du hjälpa Glufsen att samla ihop alla läskiga saker som ska ingå i hans recept. Du kontrollerar spelet genom att dra Glufsens tunga bakåt och sikta på det du vill träffa.Ju längre du drar bakåt, desto längre flyger den i väg. Specialingredienser från kokboken måste fångas i rätt ordning och kan inte blandas med andra saker på banan.

Pop-ord
Här kan du poppa popcorn genom att stava till de saker du ser på teckningen. Dra ner kornen i de röda skålarna och tryck på eldknappen när du är klar. Om ordet är rättstavat så poppas kornen. Det går att köpa fler ord genom att trycka på paketet längst ner till vänster.

Affischbyggare
Här kan du göra din egen filmaffisch. Välj en bakgrund, ta en bild eller välj en från ditt fotoalbum. Dekorera affischen och tryck på spara för att se den i menyn.

Hantering av tilläggsköpt innehåll
Om du har problem att hantera innehållet som du köpt kan det hämtas igen genom att klicka på spargrisen på infosidan. Alla köp gjorda med det ursprungliga Apple ID sker igen utan kostnad. Med samma Apple ID kan dessa tilläggsköp hämtas på andra IOS-enheter. Om du inte kan hämta innehåll till appen kan det bero på att du inte har Wi-Fi-anslutning. Andra problem med att hantera innehållet kan lösas genom att radera och ominstallera appen. Eventuella köp måste hämtas igen efter omstallering. Kontakta appservice@egmont.dk om du får problem.